Sony introduceert nieuwe PS4 modellen

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Sony heeft vandaag een aantal nieuwe modellen van de PlayStation 4 aangekondigd. Geen grote aanpassingen, maar wel een nieuwe revisie van de console met energiezuinigere onderdelen. Zo zal de nieuwe revisie 10 procent lichter zijn en tot acht procent minder energie verbruiken. Deze review draagt het modelnummer CUH-1200 en zal volledig in het mat afgewerkt zijn, voor zowel zwart als wit. De nieuwe PS4 revisie heeft een opslagcapaciteit van 500 GB. Vermoedelijk zal deze revisie de huidige systemen in de winkels vervangen.

Jm4mZFo

Sony heeft ook een ander nieuw model getoond met een grotere harde schijf: de PS4 Ultimate Player Edition inclusief 1TB opslagcapaciteit. De 1TB-versie zal vanaf 15 juli beschikbaar zijn in Europa, maar is geen nieuwe revisie en dus gebaseerd op de originele onderdelen van de PS4 sinds lancering twee jaar geleden. Een prijskaartje werd nog niet meegedeeld, maar we vermoeden dat de prijs weinig zal verschillen van de huidige systemen. Met de introductie van een 1TB PS4 gaat Sony de concurrentie aan met de 1TB Xbox One van Microsoft.

Leave a Comment