Gaming Nieuws PS4

Sony introduceert nieuwe PS4 modellen

Sony heeft vandaag een aantal nieuwe modellen van de PlayStation 4 aangekondigd. Geen grote aanpassingen, maar wel een nieuwe revisie van de console met energiezuinigere onderdelen. Zo zal de nieuwe revisie 10 procent lichter zijn en tot acht procent minder energie verbruiken. Deze review draagt het modelnummer CUH-1200 en zal volledig in het mat afgewerkt zijn, voor zowel zwart als wit. De nieuwe PS4 revisie heeft een opslagcapaciteit van 500 GB. Vermoedelijk zal deze revisie de huidige systemen in de winkels vervangen.

Jm4mZFo

Sony heeft ook een ander nieuw model getoond met een grotere harde schijf: de PS4 Ultimate Player Edition inclusief 1TB opslagcapaciteit. De 1TB-versie zal vanaf 15 juli beschikbaar zijn in Europa, maar is geen nieuwe revisie en dus gebaseerd op de originele onderdelen van de PS4 sinds lancering twee jaar geleden. Een prijskaartje werd nog niet meegedeeld, maar we vermoeden dat de prijs weinig zal verschillen van de huidige systemen. Met de introductie van een 1TB PS4 gaat Sony de concurrentie aan met de 1TB Xbox One van Microsoft.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden