Featured Gaming Nieuws PlayStation

Sony opent ultiem PlayStation appartement in Brussel

Een eigen gameroom is voor gamers dé ultieme toevoeging aan hun woning. Velen zullen echter door gebrek aan ruimte, geld of een begripvolle partner deze wens aan zich voorbij zien gaan. Speciaal voor deze groep, biedt Sony PlayStation komende feestdagen een unieke mogelijkheid: een overnachting in het ultieme game-appartement. Van 21 december 2015 tot en met 2 januari 2016 kan iedereen het PlayStation appartement in Brussel voor een nacht betrekken. Daarbij is dit natuurlijk de meest legitieme reden om het kerstdiner met de schoonouders dit jaar over te slaan, of een kerstwens in vervulling te laten gaan met een super overnachting in Brussel.

PlayStation-Airbnb3 Een all-nighter in het verschiet
We noemen het een overnachting, maar wellicht wordt het eerder een nachtje doorhalen. In het appartement treffen de gasten genoeg games en consoles aan om menig gamer tot diep in de nacht bezig te houden. Er staan twee PlayStation 4’s klaar, aangesloten op bijbehorende 55 inch Sony TV’s en soundbars om de evaring compleet te maken. Er zullen voldoende controllers aanwezig zijn om een compleet elftal op te stellen of een klein leger te vullen in je favoriete shooter. Met meer dan 15 verschillende games aanwezig, is er meer dan genoeg om te ontdekken binnen de veelzijdige wereld van PlayStation.

PlayStation-Airbnb2

Spelers kunnen in het unieke appartement aan de slag met de volgende toestellen en games:
– Twee PlayStation 4 consoles
– Twee 55 inch Sony TV’s
– Uncharted Nathan Drake Collection
– DRIVECLUB (incl. BIKES)
– Bloodborne
– Until Dawn
– Call of Duty: Black Ops III
– Destiny: The Taken King

Boeken via airbnb
Twee weken lang zal dit droomappartement per nacht te huur zijn via airbnb. Om zo veel mogelijk mensen een kans te geven hier gebruik van te kunnen maken, wordt het appartement op twee momenten beschikbaar gesteld voor boeking. Het eerste moment is aanstaande vrijdag 18 december, 16:00 uur*. Vanaf dat moment kan er een nacht geboekt worden in de week van maandag 21 tot zondag 27 december. Op vrijdag 25 december, 16:00 uur wordt de tweede mogelijkheid geboden om een nacht te boeken, in de week van maandag 28 december tot zaterdag 2 januari.

Over een unieke verblijfplaats gesproken!

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden