Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Star Wars Battlefront 2 aangekondigd, verschijnt volgend jaar

Tijdens de bekendmaking van de jaarplanning van EA Games op diens financieel overleg werd er bekendgemaakt dat een nieuwe Star Wars Battlefront game verschijnt in 2017. Eerder werd al een VR-editie van de huidige Battlefront aangekondigd voor PlayStation VR, maar dit blijkt om een volledig nieuwe game te gaan. Ook deelt EA Games mee dat het Star Wars project waar Visceral Games aan werkt pas in 2018 zal verschijnen. Ook Titanfall-studio Respawn Entertainment werkt aan een nog niet aangekondigde Star Wars game.

Een officiële voorstelling van de nieuwe Battlefront zal wellicht tijdens de E3 persconferentie in juni gebeuren. Aangezien de vorige Battlefront meer dan veertien miljoen exemplaren heeft verkocht, is een sequel geen verrassing.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden