Gaming Android iOS Nieuws Nintendo Videos

Super Mario Run verschijnt op 15 december voor iOS

Super Mario Run is de eerste betalende mobiele game van Nintendo en werd een tijdje geleden voorgeschoteld op de persconferentie van de iPhone 7. Nintendo heeft inmiddels ook een releasedatum en prijskaartje van de app bekendgemaakt: vanaf 15 december kan je ermee aan de slag voor iPhone en iPad. iOS 8.0 wordt vereist en het prijskaartje zal €9,99 bedragen.

De app zelf is gratis te downloaden en bevat gratis elementen van de drie spelmodi. Wie de game onbeperkt wil spelen zal de game kunnen aanschaffen via een in-app transactie. Een nieuwe trailer van de game werd ook vrijgegeven. Wanneer Super Mario Run voor Android verschijnt werd nog niet bekendgemaakt.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden