Trials Frontier vanaf 10 april op iOS

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Trials™ Frontier, de opkomende free-to-play mobile titel van RedLynx en onderdeel van de geprezen Trials franchise, is verkrijgbaar voor iOS-apparaten vanaf 10 april. De Android-versie volgt later. Met Trials Frontier verschijnt de serie voor het eerst op mobiele apparaten, waardoor spelers nu overal racen, tricks uitvoeren en de competitie aangaan.

Trials Frontier speelt zich af in een futuristische omgeving met een ‘Wild-West’ tintje. Na de val van het Trials Fusion universum, is de beschaving achteruit gegaan en leeft de mensheid teruggetrokken in kleine, geisoleerde dorpjes die spelers vrijspelen tijdens hun vooruitgang in de game. Spelers racen en stunten door de ruïnes van het verleden en ontdekken zo eigenzinnige personages in een wild verhaal. Ze spelen verschillende onderdelen en plannen vrij om hun motorfiets te upgraden, aan te passen of nieuwe modellen vrij te spelen. Door verbinding te maken met Trials Fusion, de opkomende downloadbare titel voor consoles en PC, krijgen de spelers toegang tot extra uitrusting voor hun personage.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SqkVH7eoOlg”]

Spelers dagen ook hun vrienden uit voor races in de uitgebreide wereld van Trials Frontier. Dankzij in-game sociale functies volgen zij de vooruitgang van hun vrienden in de leaderboards en delen ze hun favoriete momenten via sociale netwerken.

Leave a Comment