Featured Gaming Nieuws PS3 Xbox 360

Ubisoft bevestigt Assassin’s Creed Rogue voor PS360

Assassin’s Creed Rogue, het bloedstollend nieuwe verhaal binnen het Assassin’s Creed universum, is vanaf 11 november verkrijgbaar in Nederland en wegens een officiële feestdag vanaf 12 november in België. Assassin’s Creed Rogue wordt exclusief ontwikkeld voor Microsoft Xbox 360 en Sony PlayStation 3.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ETqH34B0TCI”]

Assassin’s Creed Rogue wordt gemaakt door Ubisoft Sofia, in samenwerking met Ubisoft studio’s in Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan en Boekarest. De game speelt zich af ten tijde van de Zevenjarige Oorlog in de 18e eeuw. Spelers verkennen nieuwe gebieden in Noord-Amerika, waaronder de Noord-Atlantische ijszee, de Appalachian River Valley en New York. In Assassin’s Creed Rogue ervaar je het Assassin’s Creed universum vanuit het standpunt van een Tempelier. Als Shay Patrick Cormac jaag je op de Assassin broeders die jou verraden hebben en ontwikkel je jezelf tot een wraakzuchtige jager op Assassins.

De zeevaart-elementen van de Assassin’s Creed serie zijn nog verder verbeterd, met nieuwe wapens en het gloednieuwe schip de Morrigan, bevaar jij de oceaan als nooit tevoren. Wees genadeloos in de jacht op je voormalige broeders en vestig je naam als de meest gevreesde jager op Assassins in de geschiedenis.

We weten dat veel fans met een Xbox 360 of PlayStation 3 dit jaar op een nieuwe Assassin’s Creed titel zitten te wachten”, Aldus Martin Capel, game director bij Ubisoft Sofia. “Assassin’s Creed Rogue maakt de cirkel van de Noord-Amerikaanse saga rond en biedt onze previous-generation console spelers de mogelijkheid om veelgevraagde spelelementen te ervaren, zoals het spelen als een Tempelier.

Een Collector’s Edition van Assassin’s Creed Rogue werd ook bekendgemaakt:

Assassin's_Creed_Rogue_collector_mockup_NL

Assassin’s Creed Rogue verschijnt vooralsnog enkel voor PS3 en Xbox 360. De andere Assassin’s Creed game van 2014, Unity, is bestemd voor current-gen consoles PS4 en Xbox One.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden