Android Gaming

Ubisoft lanceert Anno: Build an Empire voor Android

ANNO: Build an Empire is vanaf vandaag verkrijgbaar als download in de Google Play Store voor Android- apparaten. De game is ontwikkeld door Blue Byte, in nauwe samenwerking met Mi’pu’mi Games, en biedt de spelers een volledige ANNO-ervaring waardoor ze indrukwekkende steden kunnen uitbouwen op hun mobiele apparaten.

Op iOS-apparaten is ANNO: Build an Empire reeds uitgegroeid tot een uitgestrekte metropolis met een populatie van meer dan 200 miljoen inwoners die ruim 19 miljoen woningen bouwde. Nu is het aan de Android-gebruikers om zich te bewijzen als creatieve stedenbouwers, avontuurlijke reizigers en geslepen kooplieden om zo nieuwe wereldrijken uit te bouwen.

Het spel kan je uiteraard terugvinden in de Google Play Store.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden