Gaming Nieuws PS4 Videos Xbox One

Ubisoft onthult Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Assassin’s Creed The Ezio Collection op 17 november verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Fans en nieuwe spelers kunnen de avonturen van de legandarische Assassin Ezio opnieuw beleven wanneer de populairste delen van de serie op de huidige generatie consoles verschijnen.

Verbeterde graphics

Assassin’s Creed The Ezio Collection bevat de veelgeprezen singleplayer campagnes en singleplayer uitbreidingen van Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood enAssassin’s Creed Revelations met verbeterde graphics voor PlayStation 4 en Xbox One. Het epische driedelige verhaal van wraak, intriges en romantiek van Assassin’s Creed The Ezio Collection is deze feestdagen beschikbaar. Zo kunnen fans de Renaissance en de spannende verhalen van Ezio herbeleven in Florence, Venetië, Rome, en Constantinopel, en kunnen nieuwkomers de wereld van de Assassins en Tempeliers voor de eerste keer instappen.

Kortfilms

Als aanvulling op de singleplayercontent bevat Assassin’s Creed The Ezio Collection ook de complete kortfilms Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers. Deze kortfilms werpen een duidelijkere blik op de achtergrond van de beruchte en gevaarlijke Ezio Auditore da Firenze, van begin tot eind.

Collector’s Case

Daarnaast kondigt Ubisoft de Assassin’s Creed The Ezio Collection Collector’s Case aan. Exclusief voor Uplay Shop brengt de Collector’s Case souvenirs uit de grafkelder van de Auditore familie terug. Samen met de game ontdekken spelers een set van exclusieve lithografieën, de officiële soundtrack van de game met een selectie van 40 nummers en een exclusieve Black Edition buste van Ezio Auditore.

Assassin’s Creed is uitgegroeid tot een van de populairste gameseries aller tijden met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren en vertelt het verhaal van de eeuwenoude strijd tussen Assassins en Templars door middel van rijke verhaallijnen en boeiende personages. De serie heeft onder ander door innovatieve gameplay, rijke verhalen en historisch accurate open werelden wereldwijd vele, gepassioneerde fans. De interesse in Assassin’s Creed is blijven groeien, waardoor Ubisoft het universum heeft uitgebreid met boeken, stripboeken en korte films. Bovendien komt er een film voor het grote doek op 4 januari 2017.

De film is geregisseerd door Justin Kurzel en geproduceerd in samenwerking met New Regency Productions, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films en The Kennedy/Marshall Company. De film wordt mede gefinancierd door RatPac Entertainment en Alpha Pictures, en gedistribueerd door 20th Century Fox.

“Dit is een enorme mijlpaal voor de Assassin’s Creed franchise, maar wij geloven dat het beste nog moet komen”, aldus Etienne Allonier, Brand Director voor Assassin’s Creed. “Na het zien van de gebeurtenissen in de film en de toekomst van de Assassin’s Creed games, denken wij dat fans en nieuwkomers enthousiast gaan zijn over alles wat Assassin’s Creed te bieden heeft.”

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden