Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Van de Himalaya naar Shangri-La in Far Cry 4

Een reis naar Kyrat is niet compleet zonder een bezoek aan de hoogste pieken van de Himalaya. In de loop van de game krijgen spelers dan ook te maken met missies die zich afspelen op deze prachtige besneeuwde bergtoppen. Maar schijn bedriegt, deze bloedstollende missies vinden plaats onder de meest extreme omstandigheden die de Himalaya te bieden heeft. Ga op pad met je sneeuwscooter en vecht voor elke adem terwijl je de effecten van deze extreme hoogte beleeft. In deze situaties is je wingsuit zowel je beste vriend als je laatste redmiddel.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zpMFSG6c8s8″]

Kyrat is een prachtig land met eeuwenoude tradities en diepgewortelde mythologie. Shangri-Là is een legendarische wereld gehuld in mysterie. Al eeuwen proberen sterfelijke pelgrims Shangri-Là te bereiken in de hoop een staat van verlichting te ervaren. Ervaar Shangri-Là als een geheime, parallelle wereld waar legendes tot leven komen en je de grenzen van je eigen bewustzijn verkent. Shangri-Là is niet zonder gevaar en je neemt het op tegen een scala aan mythologische wezens die zich niet gemakkelijk uit het veld laten slaan. Gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor, want je krijgt hulp van een nobele witte tijger, de wachter van Shangri-Là. De tijger schiet je te hulp of zet je in om vijanden aan te vallen. De Shangri-Là boog, waarmee je in Shangri-Là tijdelijk de tijd vertraagt, is te unlocken via de skill tree.

Koop Far Cry 4 voor PlayStation®3 of PlayStation 4 en krijg 10 exclusieve Keys to Kyrat’ tot je beschikking. Met deze keys nodig je vrienden uit via PlayStation Network om samen twee uur lang de open wereld van Kyrat te verkennen.

Far Cry 4 wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met Ubisoft Red Storm en de Ubisoft studios in: Toronto, Shanghai en Kiev. Far Cry 4 is vanaf 18 november wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Windows PC.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden