Gaming

Watch Dogs verkoopt 4 miljoen maal in een week tijd

WatchDogs-preview-1

Ubisoft is happy en met goede reden. Watch Dogs ging in een week tijd vier miljoen maal over de toonbank.

De game wordt hierdoor het best verkopende product ooit van deze uitgever. Het is ook de eerste maal dat een nieuwe reeks zo een succesvolle start kreeg. De gratis Watch Dogs applicatie ctOS mobile werd ook meer dan een miljoen maal gedownload.

watch-dogs-3

Enig nadeeltje zijn de technische storingen bij de Pc-versie. Voor vele gamers was de game onbespeelbaar door de massale belangstelling wat dan er weer voor zorgde dat Uplay niet functioneerde zoals verwacht. Volgens de laatste berichten zijn er nog wat klachten hieromtrent.

Watchdogs zet zijn succesverhaal nu verder op pc, Playstation 3 en 4, Xbox 360 en de nieuwe Xbox One. De WiiU-versie staat in de steigers en komt in het najaar uit.

Watch-Dogs-Game-Pics

De mensen die de game al in huis haalden zijn laaiend enthousiast.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=e_q-s3QdmU8″]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden