Zombie Army Trilogy uit de doeken gedaan

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Ontwikkelaar Rebellion heeft Zombie Army Trilogy officieel aangekondigd. Het gaat om een spin-off franchise van de Sniper Elite games, gesitueerd in apocalyptische Nazi-setting. Deze keer gaat het dus niet om de Geallieerden tegen de Duitsers, maar eerder de levenden tegen de ondoden.

news-zombie-army-trilogy-520x245

Zombie Army Trilogy bevat de twee reeds uitgebrachte Nazi Zombies game en een volledig nieuw derde deel. Ook wordt er een Horde modus toegevoegd om zombies in waves af te slachten. Voor beide modi is een online co-op functie aanwezig. Uiteraard komt ook de X-Ray Kill Cam terug.

Zombie Army Trilogy lanceert ergens in 2015 voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Op de site van Rebellion zelf wordt de datum 7 maart vermeld, hoewel dat nog niet bevestigd is. Kopers van de PC versie die al een Nazi Zombie game bezitten krijgen 30% korting op de aanschaf. Bezitters van beide games hebben recht op een korting van maar liefst 60%.

Leave a Comment