Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

AC Unity spelers krijgen Dead Kings DLC t.w.v 15 euro volledig gratis

De releasedag van Assassin’s Creed Unity was een moment waar reikhalzend naar werd uitgekeken. Niet alleen door het team achter de game, dat jarenlang heeft gewerkt aan nieuwe technologieën en verschillende innovaties, maar natuurlijk ook door gamers van over de hele wereld.

Het zal inmiddels duidelijk zijn dat die release niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Spelers ontdekten verschillende technische problemen, waardoor de game niet in zijn volledigheid kon worden ervaren. Signalen die door Ubisoft en de teams van ontwikkelaars direct en serieus werden opgepakt.

Inmiddels zijn er twee patches uitgebracht die een groot deel van de problemen hebben verholpen en wordt er vanaf vandaag een derde patch uitgerold. Hoewel er hard wordt gewerkt om de kwaliteit van de game zo snel mogelijk te optimaliseren, vindt Ubisoft dat een extra gebaar op zijn plaats is.

“Namens Ubisoft en het complete team van Assassin’s Creed wil ik hier mijn oprechte excuses voor aanbieden”, aldus Yannis Mallat, CEO Ubisoft Montreal & Toronto. “Deze problemen kwamen jullie spelplezier niet ten goede en verhinderden velen van jullie om de game optimaal te kunnen ervaren.”

Voor alle Assassin’s Creed Unity-eigenaren:

Om die excuses kracht bij te zetten biedt Ubisoft iedereen die Assassin’s Creed Unity heeft gekocht gratis de Dead Kings DLC aan. Dit is een downloadbare uitbreiding voor de game, waarin hoofdrolspeler Arno Dorian na zijn avonturen in Parijs nieuwe uitdagingen aangaat in het roerige Saint Denis.

Voor alle Assassin’s Creed Unity Season Pass-eigenaren:

Spelers die een Season Pass of Gold Edition hebben aangeschaft hadden al recht op deze DLC. Hen wordt daarom de mogelijkheid geboden om één gratis game uit te kiezen, waarbij er gekozen kan worden uit zes nieuwe titels van Ubisoft:

  • The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015 (alleen voor PS4 en Xbox One)

Via http://www.assassinscreed.com/faq kunnen spelers meer informatie vinden over deze actie. Zo zal hier informatie verschijnen over de releasedatum van Dead Kings en is er een FAQ over de actie te vinden.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden