Gaming PC PS4 Xbox One

Artwork en steelbooks van Call of Duty: WWII gelekt?

Activision en Sledgehammer Games kondigen binnenkort weer een nieuwe titel aan in de Call of Duty-franchise, en hoewel de ontwikkelaars nog niets hebben bekendgemaakt, lijkt het erop dat de volgende Call of Duty game teruggaat naar Wereldoorlog II.

Uitgever Activision vermeldde al dat de volgende Call of Duty de game ‘terug naar zijn roots’ ging nemen, vermoedelijk zonder futurisische setting en exosuits dus. Een setting in Wereldoorlog II lijkt dan ook goed te passen met deze uitspraak.

Een aantal afbeeldingen van artwork en steelbooks van Call of Duty: WWII werd gelekt. Het lek is afkomstig van een YouTube-kanaal, maar een geverifieerde bron bij Reddit staat achter dit lek. Hij was eerder verantwoordelijk voor het (correct) lekken van Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered voor de aankondiging.


Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden