Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Prey toont nieuwe gameplaybeelden

In Prey ben je de enige – en laatste – hoop van de mensheid. Maar wie ben je eigenlijk? Welke krachten, vaardigheden en wapens beschik je over? Welke keuzes zal je maken? En wat is er aan boord van Talos I? Kom een antwoord op al deze vragen en meer te weten in de nieuwe video, genaamd  ‘Only Yu Can Save the World’:

Kruip in het TranStar-uniform van Morgan Yu en vecht, gebruikmakend van badass wapens en krachten, tegen de aliens die het ruimtestation hebben geïnfesteerd om de mensheid te redden. Maar terwijl je de wereld behoedt van hetgeen op Talos I aan boord zit, ben je ook op zoek naar je eigen identiteit. Ook jij bepaalt wie Morgan is door keuzes te maken en bepaalde acties te ondernemen. Beslis je de overlevenden aan bood van Talos I te redden? Kies je ervoor om over meer alienkrachten te beschikken – en je eigen menselijkheid aan te passen? En, om toch de basis niet te vergeten, hoe zal je trachten te overleven met de dodelijke Typhon-aliens die je constant op de hielen zitten? Elke beslissing die je maakt heeft het potentieel een invloed te hebben op het verdere verloop van de game.
Prey is de langverwachte first-person sci-fi action game van Arkane Studios – ontwikkelaar van de prijswinnende Dishonored-serie waaronder 2012’s ‘Game of the Year’ en diens geprezen opvolger, Dishonored 2. De game verschijnt wereldwijd op vrijdag 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden