Eerste gameplaybeelden van Middle-Earth: Shadow of War duiken op

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Vandaag heeft Warner Bros het eerste beeldmateriaal uit de game Middle-earth: Shadow of War vrijgegeven, het vervolg op het kritisch gesmaakte Middle-earth: Shadow of Mordor.
In deze inzage in de game maken de kijkers kennis met de volgende generatie van het innovatieve Nemesis-systeem, met extra Nemesis-vestigingen, waarin spelers verschillende strategieën moeten toepassen om dynamische bolwerken te veroveren en hun eigen Ork-leger moeten vormen. In deze video moeten Talion en Celebrimbor, die als de Bright Lord terugkeert, een aanval op een vesting in de bergvallei van Seregost leiden en deze veroveren van een van Saurons Overlords. Om hierin te slagen maken ze gebruik van de kracht van de nieuwe ring om volgelingen in te huren tijdens veldslagen. Dit is een nieuwe manier waarmee spelers geheel nieuwe verhalen over trouw, verraad en wraak kunnen samenstellen. Deze inzage in de game is slechts een van de talloze mogelijkheden die spelers zullen ervaren in Middle-earth: Shadow of War.

Leave a Comment