Gaming Nieuws PC PlayStation Xbox

Ascendance DLC voor COD Advanced Warfare aangekondigd

Een nieuw DLC-pakketje voor Call of Duty: Advanced Warfare werd door de ontwikkelaars uit de doeken gedaan. Het nieuwe pakket heet Ascendance en brengt vier nieuwe multiplayermaps en uiteraard ook een nieuwe map voor Exo Zombies. De kaarten heten Perplex, Site 244, Climate en Chop Shop. Opmerkelijk is de toevoeging van een nieuwe Exo Ability: grappling hooks. In Exo Zombies moet je met de cast proberen te overleven in een fastfoodrestaurant.

Zoals gewoonlijk verschijnt de downloadable content eerst op Xbox Live, die kunnen al op 31 maart met de nieuwe maps spelen. Voor gamers op andere platformen is het ongeveer een maand langer wachten.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden