Gadgets Gaming Nieuws Tech

Xiaomi introduceert goedkoop GoPro HERO alternatief

Xiaomi zal velen wellicht niet bekend in de oren klinken, maar het Chinees bedrijf is aan een opmars bezig en kenmerkt zich vooral door goedkope producten en een degelijke kwaliteit. Het merk heeft net de Yi Action Camera voorgesteld, als direct alternatief voor de populaire GoPro HERO minicamera. De sensor van de Xiaomi doet het echter een stuk beter: waar de HERO beperkt is tot 1080p 30fps / 720p 60 fps, kan de Yi Action Camera filmpjes schieten op 1080p 60 fps en slow-motion 720p met 120 beelden per seconde.

Met de Yi Action Camera heeft Xiaomi misschien wel een ‘GoPro killer’ op de markt gebracht, maar voorlopig zal het toestel enkel beschikbaar zijn in China.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden