Batgirl komt naar Arkham Knight in de Season Pass

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

De Season Pass voor Batman: Arkham Knight werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar details waren er tot nu toe nog niet. Hoewel de Season Pass nog niet volledig uit de doeken is gedaan, krijgen we van ontwikkelaar Rocksteady een grof overzicht van de inhoud van het €39,99 kostende pakket:

Batgirl: A Matter of Family

Een prequel story expansion op een compleet nieuwe locatie waar je voor het eerst als Batgirl speelt.

The Season of Infamy

Speel als Batman in nieuwe verhaalmissies met legendarische superschurken die Gotham City binnenvallen, met nieuwe verhaallijnen, missies en gameplay features.

Gotham City Stories

Speel als de medestanders van Batman in narratieve missies die hun verhaallijnen uitbreiden, zowel voor als na de gebeurtenissen in Batman: Arkham Knight.

Legendary Batmobiles with Themed Tracks

Race met de meest iconische Batmobiles uit de 75-jarige geschiedenis van Batman op custom-built tracks, telkens met het specifieke tijdperk van die Batmobile als thema.

Crimefighter Challenge Maps

Een reeks nieuwe challenge maps waarbij je de unieke speelstijlen van Batman en zijn medestanders moet hanteren.

Character Skins

Een reeks skins uit verschillende tijdperken voor Batman, Robin, Nightwing en Catwoman.

Leave a Comment