Gaming Nieuws Videos Xbox One

Bekijk hier de launchtrailer van Gears of War: Ultimate Edition

De aankomende release van Gears of War: Ultimate Edition zou niet compleet zijn zonder de terugkeer van Mad World. Vandaag heeft Xbox de officiële launch trailer van Gears of War: Ultimate Edition getoond, met daarin de Mad World trailer van de originele Gears of War, opnieuw gemaakt met nieuwe in-game beelden die Gears op z’n best laten zien.

https://www.youtube.com/watch?t=61&v=rwbYhvlrQbc

De originele Mad World trailer was het begin van de Gears franchise en is een van de meest iconische en bekende trailers binnen gaming. Als eerbetoon aan het origineel opent de video met CG beelden van de eerste Gears en verandert dan in in-game beelden van Gears of War: Ultimate Edition, volledig geremasterd in 1080p en gemoderniseerd met 60fps multiplayer.

De game komt op 28 augustus uit, exclusief op Xbox One.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden