Featured Gaming Nieuws PC PS3 Xbox 360

Borderlands: The Pre-Sequel nu officieel aangekondigd voor PS360 en PC

Een nieuwe Borderlands game komt eraan, alleen niet op next-gen consoles. Borderlands: The Pre-Sequel vertelt het verhaal van Handsome Jack tussen de twee andere Borderlands games in. De pre-sequel speelt zich af op de maan van Pandora, wat ook zorgt voor een aantal nieuwe gameplay-elementen. Zo ga je als speler te maken hebben met zuurstofvoorzieningen en zwaartekracht (of net niet natuurlijk).

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=smFJaRWwvRs”]

Gearbox zelf heeft niet aan deze Borderlands gewerkt, maar wel de 2K Australia studio. De game zal enkel verschijnen op PS3, Xbox 360 en PC. Jammer genoeg komt de nieuwe game dus niet naar next-gen consoles. De reden daarvoor? Volgens 2K heeft Borderlands 2 meer exemplaren verkocht dan zowel de PS4 als de Xbox One samen, waardoor er werd besloten om de fans op de huidige/last-gen consoles te belonen met deze pre-sequel.

[su_custom_gallery source=”media: 819,821,823,822,824,820″ width=”120″ height=”80″ title=”never”]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden