Child of Light komt naar de PS Vita

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Child of Light, de turn-based RPG die zich afspeelt in de magische wereld van Lemuria, is verkrijgbaar voor de PlayStation Vita vanaf 2 juli voor €14,99.De game is vanaf dan eveneens beschikbaar voor PlayStation® Vita als Complete Edition in de winkel. Deze editie bevat extra in-game content waaronder een bonus-avontuur, een nieuw personage en een aantal verzamelvoorwerpen.

unnamed

Child of Light is een moderne kijk op klassieke sprookjes die plaatsvinden voor een pittoreske achtergrond. Deze achtergrond is geïnspireerd door de aquarel kunstwerken van ‘The Golden Age of Illustration’. Als een speelbaar gedicht plaatst Child of Light je in de schoenen van Aurora, een jonge prinses. Aurora neemt je mee op avontuur om de zon, de maan en de sterren te bevrijden uit de handen van de mysterieuze Queen of the Night. Een terugkeer naar de klassieke JRPG, Child of Light combineert een rijke verhaallijn met dynamische platformactie en spannende turn-based gevechten. Onder begeleiding van de krachtige soundtrack en gevisualiseerd door de prachtige handgetekende kunststijl sleept Child of Light je mee naar de magische wereld van Lemuria.

Child of Light is gemaakt door een klein team van ervaren ontwikkelaars binnen Ubisoft Montreal Studio en ontwikkeld op Ubisofts UbiArt Framework. Met deze krachtige engine brengen programmeurs en artiesten hun creaties tot leven doordat de engine in staat is om de originele concept-art in haar puurste vorm in de gamewereld te integreren. Hierdoor stap je in Child of Light tijdens het spelen een interactief schilderij binnen.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=9uF5L2By6oU”]

De game is nu verkrijgbaar als download via Xbox LIVE voor Xbox® 360 en Xbox One, via PlayStation Network voor PlayStation 3 en PlayStation 4, via de Nintendo eShop voor de Wii U, en via PC Digital, voor €14,99. Child of Light is ook beschikbaar in retail als Deluxe Edition voor PlayStation® 3, PlayStation 4 en Windows® PC.

Leave a Comment