Android Featured iOS Mobile

Pokerliefhebber op zijn wenken bediend door PokerStars

Het laatste pokernieuws op je smartphone of tablet? Dat kan met de PokerStars TV app! Liefhebbers van poker worden door PokerStars.TV online bediend met de laatste nieuwtjes uit pokerland, TV shows en wedstrijdverslagen van pokerexperts in maar liefst 7 talen. Kun je geen genoeg krijgen van deze sport en wil je overal en altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over pokeren? Download de app dan gratis in de Appstore en laat je verrassen.

Pokeren waar en wanneer je maar wilt
Dat PokerStars graag voorop loopt, blijkt wel uit de innovatieve applicaties die de pokergigant de laatste tijd op de mark brengt. PokerStars biedt liefhebbers van pokeren al sinds geruime tijd de mogelijkheid om, naast online poker op de PC, poker te spelen op de smartphone of tablet. Met de gratis PokerStars app kun je als pokerfan op een eenvoudige en betrouwbare manier de populairste pokergames zoals No Limit Hold’em en Pot Limit Omaha spelen. En dat waar en wanneer het jou uitkomt. Naast de cashgames kun je ook meedoen aan live toernooien en is er de mogelijkheid om multi-table games te spelen. Pokeren was nog nooit zo leuk.

PokerStars TV
PokerStars.tv biedt alles wat het hart van de echte pokerfan begeert. Sinds kort kun je, naast de website PokerStars.tv, ook het laatste pokernieuws volgen op je smartphone of tablet. Met de gratis PokerStars TV app download je al je favoriete shows eenvoudig op je mobiel en bekijk je de laatste webcasts waar en wanneer je wilt. Ook de populaire shows zoals The Million Dollar Challenge en de PokerStars Big Game zijn te bekijken met deze strak vormgegeven app. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: de app biedt ook een reeks in-depth pokerverslagen door experts uit de pokerwereld. Met de app kun je ook een hele reeks populaire PokerStars events live bekijken op de mobiel of tablet.  Een complete app voor “everything poker” dus; en dat in 7 talen!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1fAnaF6v3ho”]

Wat betreft de looks: De app heeft een vrij minimalistische uitstraling maar dat is een bewuste keuze geweest. De app werkt hierdoor erg soepel en is opvallen intuïtief in gebruik. Video’s laden razendsnel, de indeling is logisch en middels een swipe functie kan er eenvoudig door het aanbod worden gebladerd. Een prima app die wat ie moet doen.

PokerStars biedt meer
PokerStars is momenteel ‘s werelds grootste aanbieder van online poker. Poker speel je bij PokerStars eenvoudig via de PC of mobiel met de gratis PokerStars app. Met de Web Cashier kun je snel en veilig je bankroll beheren en zelfs speelgeld storten vanaf je mobiele apparaat naar keuze. Naast deze PokerStars app en de PokerStars TV applicatie heeft PokerStars ook een speciale app gelanceerd rondom de European Poker Tour (EPT). Zo volg je de EPT op de voet! Zoals gezegd; PokerStars bediend de pokerliefhebber op zijn wenken. De PokerStars TV app is zowel voor iOS (download hier) als voor Android gratis verkrijgbaar.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Featured Smartphones en Tablets Tech

Voordelige smartphones: De Huawei Ascend Mate

Goedkope smartphones: Huawei Ascend Mate Het Chinese Huawei komt ook met een zogenaamde ‘phablet’, oftewel een kruising tussen smartphone en