Featured Gaming Nieuws PS4 Xbox One

Eerste Batman: Arkham Knight gameplay trailer onthuld

Vandaag onthullen Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de eerste gameplay video van Batman: Arkham Knight. De officiële Batman: Arkham Knight Gameplay Trailer – “Evening the Odds” toont de terugkeer van Scarecrow naar Gotham City. Scarecrow plant de vereniging van de Rogues Gallery om Batman voor eens en altijd te vernietigen. Terwijl de burgers vluchten en criminele bendes de controle nemen, trekt Batman de kansen gelijk door met de legendarische Batmobile de straat op te gaan, om de strijd aan te gaan voor de toekomst van de stad die hij heeft gezworen te beschermen. 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CYeisVf96_8&feature=youtu.be”]

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en zal exclusief beschikbaar zijn voor PlayStation®4, Xbox One, en Windows PC.In het explosieve finalestuk van de Arkham serie staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, die hij heeft gezworen te beschermen. De Scarecrow keert terug en voegt zich bij een imposante lijst superschurken, waaronder Penguin, Two-Face en Harley Quinn, die The Dark Knight voor eens en voor altijd willen verslaan. In Batman: Arkham Knight introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobile, die voor het eerst in de franchise bestuurbaar is. De toevoeging van dit legendarische voertuig, samen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven.
Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden