Eerste Batman: Arkham Knight gameplay trailer onthuld

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Vandaag onthullen Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de eerste gameplay video van Batman: Arkham Knight. De officiële Batman: Arkham Knight Gameplay Trailer – “Evening the Odds” toont de terugkeer van Scarecrow naar Gotham City. Scarecrow plant de vereniging van de Rogues Gallery om Batman voor eens en altijd te vernietigen. Terwijl de burgers vluchten en criminele bendes de controle nemen, trekt Batman de kansen gelijk door met de legendarische Batmobile de straat op te gaan, om de strijd aan te gaan voor de toekomst van de stad die hij heeft gezworen te beschermen. 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CYeisVf96_8&feature=youtu.be”]

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en zal exclusief beschikbaar zijn voor PlayStation®4, Xbox One, en Windows PC.In het explosieve finalestuk van de Arkham serie staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, die hij heeft gezworen te beschermen. De Scarecrow keert terug en voegt zich bij een imposante lijst superschurken, waaronder Penguin, Two-Face en Harley Quinn, die The Dark Knight voor eens en voor altijd willen verslaan. In Batman: Arkham Knight introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobile, die voor het eerst in de franchise bestuurbaar is. De toevoeging van dit legendarische voertuig, samen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven.

Leave a Comment