Crowdfunding Featured Gadgets Tech Nieuws

Compacte, uitbreidbare en voordelige Modulo draagbare batterij op Kickstarter

De Modulo is een interessant nieuw Kickstarter project en is een innovatieve draagbare batterij. Opmerkelijk is dat de Modulo vrij compact is, maar toch een capaciteit van 10500 mAh biedt. Ook kan je verschillende Modulo’s stapelen, om zo meerdere toestellen tegelijk op te laden. Het opladen gebeurt via USB en volgens de ontwikkelaar iDAPT worden meer dan 5000 verschillende apparaten ondersteund.

ca839491835eb40e782b6f8ae60c0c64_large

De Modulo is vrij klein, slechts iets groter dan een creditcard. Het toestelletje is ondanks zijn compacte afmetingen in staat om 100% oplaadsnelheid te garanderen. Je kan ook tegelijk de Modulo én een ander toestel opladen. Dankzij het Smart Attach systeem kan je een Modulo aansluiten op een toestel zonder sporen na te laten.

Het meest opmerkelijke aan de Modulo is ongetwijfeld het prijskaartje: De slimme oplader kost slechts $30, inclusief wereldwijde verzending.

Momenteel is het Kickstarter-doelwit van $30,000 ruim gehaald, met nog 33 dagen te gaan. De strech goal van $50,000 lijkt zeer aannemelijk en zorgt ervoor dat Modulo’s ook draadloos zullen kunnen opladen. Als er $100,000 verzameld kan worden zal je de Modulo kunnen opladen via zonne-energie.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Featured Smartphones en Tablets Tech

Voordelige smartphones: De Huawei Ascend Mate

Goedkope smartphones: Huawei Ascend Mate Het Chinese Huawei komt ook met een zogenaamde ‘phablet’, oftewel een kruising tussen smartphone en