Gaming PS4

Details PS4 softwareupdate 2.50 bekendgemaakt

Er zit een nieuwe versie van de PlayStation 4 systeemsoftware aan te komen en die draagt het codenummer 2.50. De update – die ook wel “Yukimura” wordt genoemd, moet binnenkort verschijnen. Op het officiële PlayStation Blog werden de volgende features van de update bekendgemaakt:

  • Suspend / Resume, vergelijkbaar met de PlayStation Vita: de mogelijkheid om een game te ‘pauzeren’ door de console op slaapstand te zetten, en daarna meteen verder spelen zonder laadtijden. De grote meerderheid van de games zou deze functie ondersteunen. Suspend / Resume werd reeds bekendgemaakt tijdens de introductie van de console en is een veelgevraagde feature.
  • Upgraden van Sub-account naar Master Account op PS4
  • Vrienden zoeken via Facebook
  • Remote Play & Share Play vanaf nu mogelijk met een framerate van 60 beelden per seconde
  • Accessibility Options: grotere tekst, dikkere tekst, hoger contrast, text to speech, inverted colors, zoom en custom button mapping
  • De mogelijkheid om games met 0% verdiende trofeeën van je trofeeënlijst te verwijderen
  • Videoclips uploaden naar Dailymotion
Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden