Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Ubisoft kondigt F2P titel Airmech Arena aan voor consoles

Dit voorjaar ontdek je in AirMech Arena de toekomst van het strijdveld, waar je met hyperfuturistische wapens epische veldslagen gaat uitvechten. Deze real-time action strategy game zal gratis te spelen zijn via Xbox Live voor Xbox One en PlayStation Network voor PlayStation 4.

AirMech Arena speelt zich af in een door oorlog verscheurde toekomst. Hier voer jij het commando over de AirMechs: onvoorstelbaar krachtige wapens die bovendien kunnen transformeren. Er zijn negen verschillende AirMechs met elk hun eigen unieke kenmerken, waarbij je van vorm kunt veranderen om snel te schakelen tussen aanvallen op de grond en in de lucht.

Met behulp van je AirMechs bouw je gigantische legers die op jouw bevel vijandige forten aanvallen en je eigen bases beschermen. Hierdoor speel je nieuwe waardevolle eenheden vrij, maar ook piloten, speciale items en strijdkleuren om je leger een eigen gezicht te geven.

AirMech Arena biedt je verschillende spelvormen. Zo kan je alleen spelen in de singleplayermodus, maar ook samen met of juist tegen anderen vechten in de multiplayermodus. Hierbij vorm je teams van maximaal vier spelers. Teamwork is essentieel, want terwijl jullie het territorium van de vijand binnendringen moeten de eigen forten goed beschermd blijven en is de aanvoer van nieuwe grondstoffen van levensbelang. Tot slot is er nog een speciale toeschouwersmodus om de wedstrijden van anderen te bekijken.

De launch-trailer van de PC versie van de game vind je hieronder:

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden