Gaming Nieuws PC Wii U

Devil’s Third Online komt naar PC

We kennen Devil’s Third momenteel als een exclusieve shooter/fighter voor de Nintendo Wii U, maar het online gedeelte van de game zal ook richting PC verschijnen. Dat maakte de ontwikkelaar Valhalla bekend.

De Wii U-versie van de game zal een single player campagne en een online multiplayer gedeelte bevatten. Die multiplayer-modus zal voor Windows uitgebracht onder de naam Devil’s Third Online en zal Free to Play zijn. Of er enige vorm van microtransacties aanwezig zal zijn, is nog niet bekend.

De game verschijnt op 28 augustus in Europa. De adaptie voor PC zal verschijnen na de release op Nintendo’s spelconsole.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden