Featured Gaming Nieuws PS3 PS4 Wii U Xbox 360 Xbox One

Disney Infinity 2.0 met Marvel figuren aangekondigd

Een nieuwe versie van Disney Infinity werd gisteren aangekondigd. De nieuwe versie gaat door het leven als Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes en verwelkomt een hoop nieuwe figuren uit het Marvel universum.

disney_infinity_marvel_figures

De poppetjes voor Hawkeye, Black Widow, The Hulk, Captain America, Thor en Iron Man zijn reeds vrijgegeven. Versie 2.0 van de populaire game zal een aantal verbeteringen met zich meebrengen. Ten eerste zijn de werelden veelg roter gemaakt, omdat sommige personages doorheen de wereld kunnen vliegen. Er zal een hogere cap zijn voor levels en er werden ook meer upgrademogelijkheden in de vorm van een skill tree interface beloofd. Ook de Toy Box zal een aantal belangrijke veranderingen ondergaan: onder meer nieuwe gameplaymogelijkheden en een betere interface.

disney_infinity_2_marvel_starter_pack

Alles uit de eerste Disney Infinity game zal volledig compatibel zijn met Disney Infinity 2.0. Poppetjes, toy boxes en powerdiscs kunnen dus allemaal overgezet worden. De nieuwe game zal verkrijgbaar zijn in twee varianten: een starter-pakket en een goedkoper uitbreidingspakket voor wie de eerste Disney Infinity al heeft. In het Starter Pack vinden we twee powerdiscs terug, en de superhelden Black Widow, Thor en Iron Man.

Nog meer functies en nieuwe figuren van Disney Infinity 2.0 zullen binnenkort voorgesteld worden, wellicht zelfs op de E3. Disney Infinity 2.0 zal ergens in de herfst van 2014 lanceren. De PlayStation 4 en Xbox One zijn dit keer ook van de partij.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden