Featured Gaming Nieuws PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Ubisoft stelt de Watch Dogs Season Pass voor

Ubisoft onthult de details van de Season Pass voor Watch Dogs, de langverwachte open world action-adventure game. De Watch Dogs Season Pass geeft je toegang tot een uniek singleplayer-verhaal met in de hoofdrol T-Bone, een briljante maar excentrieke hacker. Verder krijg je ook een nieuwe Digital Trip game modus genaamd Conspiracy en een exclusief Untouchables Pack met nieuwe missies, wapens, outfits en meer. Met de Season Pass bespaar je meer dan 25% in vergelijking met de prijs van de aparte onderdelen. De Watch Dogs Season Pass is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One®, PlayStation®3, Xbox 360® en Windows® PC. De Watch Dogs Season Pass voor PS3 en PS4 eveneens in de winkel verkrijgbaar bij GameMania & Primera.

image006

  • Gloednieuw Singleplayer-verhaal – Kruip in de huid van T-Bone, een briljante maar excentrieke hacker die leeft volgens zijn eigen regels.
  • Conspiracy! – Een nieuwe Digital Trip game modus die spelers op cyborgs laat jagen in een verbazingwekkend alternatief game universum. 
  • Exclusief Untouchables Pack – Enkel beschikbaar voor bezitters van een Season Pass. Breng hulde aan de klassieke Chicago gangsterfilms met een M1 SMG wapen en een 1920’s gangster outfit. 
  • Extra singleplayer-missies, wapens en outfits.
  • Bespaar meer dan 25% in vergelijking met de prijs van de aparte onderdelen.
  • Bezitters van een Season Pass krijgen alle extra Watch Dogs content exclusief één week vroeger dan voorzien. 

Een trailer van de Season Pass werd ook voorgesteld:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WeTl6LNXEHE&feature=youtu.be”]

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden