Gaming Nieuws PS3 PS4 Videos Xbox 360 Xbox One

Disney Infinity 3.0 Star Wars officieel uit de doeken

Een tijdje geleden dook de starterkit op voor Disney Infinity 3.0, maar nu is de game ook officieel uit de doeken gedaan. Zoals verwacht wordt het thema dit jaar Star Wars, de hoofdcampagne zal zich dan ook afspelen tijdens de prequels.

Disney heeft naast enkele screenshots en een lanceringstrailer die je hieronder kan bekijken ook de details van de Play Sets bekendgemaakt. Zo zullen er drie aparte Star Wars Play Sets op de markt komen, die plaats vinden in Episodes I – III, de originele trilogie (IV – VI) maar ook een derde pakket dat gebaseerd zal zijn op de aankomende zevende episode, The Force Awakens.

Verder zullen ook andere Disney figuren hun debuut maken. De cast van Inside Out en andere figuren zoals Mickey, Minnie, Mulan en Olaf kunnen terecht in de derde versie van de bekende Toybox.

17164237607_44c70b7211_h

Disney Infinity 3.0 verschijnt voor PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden