Gaming Nieuws PS3 PS4 Wii U Xbox 360 Xbox One

Disney Infinity 3.0 starterkit en releasedatum gelekt

Dat er een nieuwe versie van Disney Infinity zit aan te komen zal voor niemand een verrassing zijn. Een Duitste retailer is al gestart met het aanvaarden van pre-orders van de nieuwste versie, die Disney Infinity 3.0: Star Wars heet. De game zou verschijnen op PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. De releasedatum zou 20 augustus zijn, hoewel het hier ook om een placeholder kan gaan.

Een afbeelding met het starterpack verscheen ook online. Uit de afbeelding zien we dat Disney gekozen heeft voor de prequels als hoofdcampagne. De twee beginnende figuurtjes zijn Anakin Skywalker en Ashok Tano.

Het prijskaartje zou €69,99 bedragen voor PS4 en Xbox One terwijl de overige edities voor €59,99 over de toonbank zullen vliegen. Een officieel persbericht van Disney is er nog niet, maar op het officiële Disney Infinity Twitter-account staat er “Geduld du haben must” – Geduld, jij moet hebben – helemaal in Master Yoda stijl.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden