Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Eerste DLC plannen voor Fallout 4 uit de doeken

Fallout 4 verscheen een tijdje geleden en de game kom meteen rekenen op nieuwe content in de vorm van grote uitbreidingspakketten en een Season Pass. Bethesda maakt nu meer informatie bekend over de DLC plannen voor de game en stelt drie add-on pakketten voor: Automatron, Wasteland Workshop en Far Harbor. Verder stelt Bethesda ook dat Fallout 4 de meest succesvolle titel ooit is voor de studio, reden te meer dus om wat extra DLC te voorzien.

Automatron

€9,99 – Maart 2016

De mysterieuze Mechanist heeft een horde van kwaadaardige robots losgelaten in het Commonwealth, waaronder de sluwe Robobrain. Zoek de slechte robots en verzamelen hun onderdelen om zelf je eigen robotvriendjes te creëren. Je kan kiezen uit honderden verschillende mods en je krijgt hierbij volledige vrijheid, kies hun stemmen, hun wapens, hun uiterlijk en nog veel meer.

automatron_411

Wasteland Workshop

€4,99 – April 2016

In Wasteland Workshop moet je zelf opstellingen ontwerpen om levende dieren (of mensen) te vangen – gaande van bandieten tot Deathclaws. Je kan ervoor kiezen om ze te temmen of om ze arena-gewijs met elkaar te laten vechten. Dit kleinere DLC-pakket bevat ook nieuwe items voor je settlements.

wasteland_workshop

Far Harbor

€24,99 – Mei 2016

Het eerste grote DLC-pakket heet Far Harbor en brengt je naar de kust van Maine en het mysterieuze eiland Far Harbor, waar je moet kampen met nog hogere waarden van radiatie. Het conflict tussen de lokale volkeren en The Children of Atom wordt steeds groter en intenser. Slaag jij erin om de vrede te behouden?

far_harbor

Bethesda hamert er op dat er voor Fallout 4 nog meer DLC zit aan te komen. Daarvoor moet de prijs van de Season Pass echter wel rechtgezet worden. Die zal tot 1 maart 2016 beschikbaar blijven voor €29,99 maar zal daarna een prijsbump krijgen naar €49,99, omdat er volgens Bethesda veel meer content te voorschijn komt dan oorspronkelijk gepland. Wie dus wil genieten van alle extra DLC in Fallout 4, doet er goed aan om snel nog de Season Pass in huis te halen.

Bol

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden