Launchtrailer voor Hitman GO: Definitive Edition

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

De mobiele game Hitman GO doet het al een heel tijdje erg goed op Android en iOS en Square Enix komt binnenkort met een aangepaste versie van de game voor PC, PS Vita en PlayStation 4. De game lanceert op 23 februari en zal een prijskaartje van €7,99 meekrijgen.

Hitman GO is een turn-based strategiespel in het Hitman universum, maar dan in de stijl van spelpionnen. De Definitive Edition bevat alle 91 levels, waaronder enkele unieke stukken uit de vorige Hitman games. Uiteraard werden ook de graphics sterk onder handen genomen. PlayStation spelers zullen blij zijn te horen dat er zowel Cross-Buy als Cross-Save functionaliteit aanwezig zal zijn. En ja, ook een glimmende platinum trofee is van de partij. De launchtrailer vind je hieronder.

Leave a Comment