Gaming Nieuws PC PS Vita PS4 Videos

Launchtrailer voor Hitman GO: Definitive Edition

De mobiele game Hitman GO doet het al een heel tijdje erg goed op Android en iOS en Square Enix komt binnenkort met een aangepaste versie van de game voor PC, PS Vita en PlayStation 4. De game lanceert op 23 februari en zal een prijskaartje van €7,99 meekrijgen.

Hitman GO is een turn-based strategiespel in het Hitman universum, maar dan in de stijl van spelpionnen. De Definitive Edition bevat alle 91 levels, waaronder enkele unieke stukken uit de vorige Hitman games. Uiteraard werden ook de graphics sterk onder handen genomen. PlayStation spelers zullen blij zijn te horen dat er zowel Cross-Buy als Cross-Save functionaliteit aanwezig zal zijn. En ja, ook een glimmende platinum trofee is van de partij. De launchtrailer vind je hieronder.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden