Gaming Nieuws PC Xbox One

The Escapists volgende week naar XOne en PC

The Escapists, een indiegame waarin je – zoals je wellicht al kunt raden – uit een gevangenis moet ontsnappen, lanceert op 13 februari voor Xbox en PC. De game is zelfs voor de release al erg succesvol, de Early Access periode op Steam leverde maar liefst 250.000 exemplaren op.

The Escapists geeft je de ‘vrijheid’ om te leven in een gevangenis, maar uiteraard is het de bedoeling om een goed plan uit te werken om buiten de gevangenismuren te geraken. De game bevat onder andere zes verschillende gevangenissen, zes verschillende manieren om te ontsnappen, tien verschillende ‘prison jobs’, een ingenieus craftingsysteem, 200 items en een hele hoop wapens.

Het prijskaartje zal €17,99 bedragen, maar Xbox Live Gold members genieten van een korting van 10% tijdens de eerste maand. Op Steam bedraagt die korting 25%. De releasetrailer van The Escapists vind je hieronder.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden