The Escapists volgende week naar XOne en PC

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

The Escapists, een indiegame waarin je – zoals je wellicht al kunt raden – uit een gevangenis moet ontsnappen, lanceert op 13 februari voor Xbox en PC. De game is zelfs voor de release al erg succesvol, de Early Access periode op Steam leverde maar liefst 250.000 exemplaren op.

The Escapists geeft je de ‘vrijheid’ om te leven in een gevangenis, maar uiteraard is het de bedoeling om een goed plan uit te werken om buiten de gevangenismuren te geraken. De game bevat onder andere zes verschillende gevangenissen, zes verschillende manieren om te ontsnappen, tien verschillende ‘prison jobs’, een ingenieus craftingsysteem, 200 items en een hele hoop wapens.

Het prijskaartje zal €17,99 bedragen, maar Xbox Live Gold members genieten van een korting van 10% tijdens de eerste maand. Op Steam bedraagt die korting 25%. De releasetrailer van The Escapists vind je hieronder.

Leave a Comment