Gaming Nieuws PC PlayStation Xbox

Far Cry 4 DLC Overrun nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag is de Far Cry 4 Overrun DLC beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360 via de Xbox Marketplace. Vanaf 11 februari is Overrun beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 3 via de PlayStation Store en vanaf 12 februari voor PC via Uplay en Steam.

OVERRUN1

In deze nieuwe downloadable content laait de strijd om Kyrat opnieuw hoog op. Sluit je aan bij de Rakshasa of de Golden Path en verdedig jouw scores en locaties op het slagveld!

De nieuwe DLC bevat:

  • Nieuwe PvP-modus: neem het tegen elkaar op als de Rakshasa en de Golden Path. Tijdens de strijd worden er drie locaties om de beurt geactiveerd. Hoe meer teamleden je in een actieve zone weet te krijgen, hoe meer punten je scoort. Je speelt twee rondes en de totale score bepaalt de winnaar.
  • Vier nieuwe levels: deze levels zijn speciaal ontworpen voor de tactische en razend spannende gameplay van Overrun. Elk level heeft alle elementen voor een uitgebalanceerde krachtmeting tussen de Rakshasa en de Golden Path.
  • Nieuw voertuig: om hun kansen te vergroten hebben de leden van de Golden Path een nieuw voertuig in het leven geroepen: de iconische duinbuggy. Hij geeft de Golden Path een nieuwe combinatie van snelheid en kracht om de speelvelden van Overrun te overheersen!

OVERRUN2

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden