Exemplaar van PlayStation 4 Slim gelekt, bevestigd door insiders

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Gisteren verschenen er afbeeldingen van een (onaangekondigde) PlayStation 4 Slim en bijhorende verpakking maar het was niet duidelijk of dit om een goed gephotoshopt concept ging of een effectief exemplaar. Die onduidelijkheid is nu opgeklaard: het gaat wel degelijk om de nieuwe PlayStation 4 Slim, en iemand heeft de nieuwe console zelfs al in handen. Afbeeldingen van de ietwat kleinere console zijn dan ook opgedoken, samen met vergelijkingsfoto’s met de originele PS4 en Xbox One S.

Verschillende bronnen hebben het bestaan van deze PS4 Slim bevestigd. Eerst en vooral zijn de foto’s duidelijk bewijs van het bestaan van deze console, aangezien een console met deze afgewerkte kwaliteit niet door een (commerciële) 3D-printer gebouw kan worden. Verder bevestigt bekende insider ‘CBOAT’ van het gamingforum NeoGAF het bestaan van de Slim en ook The Wall Street Journal brengt duidelijkheid: Sony gaat op haar aankomende persconferentie op 7 september niet alleen de sterkere PlayStation 4 Neo aankondigen, maar dus ook een Slim-variant van de PS4.

Wordt ongetwijfeld op 7 september vervolgd.

CqaI7pOWAAACIqm

CqaKf51WgAAVTuG

v9iNG5B
V1P0e5jh

xuiVbGa

Leave a Comment