Featured Gaming Nieuws PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Far Cry 4 aangekondigd, releasedate en Limited Edition

Ubisoft heeft zonet Far Cry 4 aangekondigd. Deze first-person shooter in een exotische open-wereld levert de meest uitgebreide en meeslepende Far Cry ervaring ooit. Far Cry 4 is verkrijgbaar vanaf 20 november a.s. op PlayStation®4, Xbox One®, PlayStation 3, Xbox 360® en Windows® PC.

PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

De ontwikkeling van Far Cry 4 wordt aangestuurd door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisofts Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev.

Spelers van Far Cry 4 bevinden zich in Kyrat, een adembenemende, levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalaya’s die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde, alleenheersende koning. Gebruik een uitgebreid aanbod van wapens, voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld.

“Na het succes van Far Cry 3 wilden we de franchise naar een hoger niveau tillen en een game creëren die spelers zou verrassen en de verwachtingen van fans zou overtreffen,”aldus Dan Hay, Executive Producer. “Door de unieke setting, krijgen wij het gevoel dat Far Cry 4 gaat opvallen als first-person shooter en kunnen we niet wachten om meer van de game te laten zien in de aankomende maanden.”

Spelers die Far Cry 4 pre-orderen ontvangen een gratis update voor de Limited Edition. Deze Limited Edition bevat Hurk’s Redemption, drie actievolle singleplayer-missies met het populaire personage Hurk uit de Far Cry 3’s DLC in de hoofdrol. De Limited Edition bevat ook Hurks typische harpoengeweer ‘The Impaler’. De pre-order is nu verkrijgbaar bij alle grote retailers.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden