Gaming Nieuws PC PlayStation Wii U Xbox

Watch Dogs verbreekt pre-order record voor nieuwe IP

Ubisoft heeft indrukwekkende pre-order cijfers vrijgegeven van Watch Dogs, die nu de meest gepreorderde nieuwe IP is in de geschiedenis van Ubisoft en de meest gepreorderde IP is in de gehele game-industrie dit jaar. De langverwachte open world titel is ook de op één na hoogst gepreorderde Ubisoft game ooit. Watch Dogs is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 mei 2014 voor PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One®, Xbox 360® en PC. De Wii U™ versie verschijnt later.

image002

“Dit hoge aantal pre-orders is een duidelijk signaal van de verwachtingen en opwinding bij de spelers voor Watch Dogs,” aldus Geoffroy Sardin, Senior VP Sales en Marketing bij Ubisoft, “De teams hebben onvermoeibaar doorgewerkt om ervoor te zorgen dat de spelers zullen genieten van een game van topkwaliteit en we kunnen niet wachten om hen de game te laten spelen.”

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden