Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Far Cry Primal krijgt gameplaybeelden en special edition

Tijdens de Video Game Awards 2015 werden enkele gameplaybeelden van het aankomende Far Cry Primal getoond en Ubisoft onthult vandaag ook de Collector’s Edition van het spel. Die bevat naast de game zelf de volgende items:

De Collector’s Edition bevat:

Fysieke content

 • De FarCryPrimal game
 • Exclusieve FarCryPrimal Collector Box met de schedel van een sabeltandtijger als opening.
 • Officieel Wenja woordenboek: een onmisbare gids voor je reizen door Oros, vol met handige woorden en zinnen die in de game van pas komen. Het is een bondig naslagwerk over de unieke taal die experts ontwikkelden op basis van de Proto-Indo-Europese oertaal.
 • Exclusief Steelbook™.
 • FarCryPrimal landkaart van Oros.
 • De officiële soundtrack van de game en Wenja geluidsopnames die je de beginselen van de officiële taal van FarCryPrimal bijbrengen.

Digitale Content:

Alle beschikbare digitale content, het complete pakket ‘Legend of the Mammoth’ missies, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

 • ‘Legend of the Mammoth’ missies: Tot wel 45 minuten aan extra gameplay waarin je de unieke kans krijgt om als het grootste beest uit Oros te spelen: de machtige mammoet! Dender over je vijanden heen en bescherm je kudde tegen andere beesten… en de mens natuurlijk.

o    Duel of Beasts: Een oersterke neushoorn daagt je uit. Ga de strijd met hem en zijn kudde aan op de rand van gevaarlijke kliffen en laat zien wie er nu echt de baas is.

o     The Trapped Elder: Bloeddorstige jagers hebben de leider van je kudde gevangen genomen. Bestorm hun kamp en leid de wijze ouderling weer terug naar de vrijheid.

o    Hunt The Hunter: Het is tijd voor wraak! Voer jouw kudde aan en vermorzel degenen die jouw soort met uitsterven bedreigen.

 • Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een knuppel van bot, besmeurd met bloed en ooit het eigendom van Ull, de gevreesde leider van de Udam. Een onbreekbaar wapen waar zelfs het vuur geen vat op heeft.
 • Vier enhancement packs die je als een van de eersten toegang geven tot zeldzame hulpmiddelen en unieke mogelijkheden om te customizen.

DIGITAL APEX EDITION

Deze editie bevat de standaard game plus alle aanvullende digitale content.

Digitale Content: het complete pakket ‘Legend of the Mammoth’ missies, een nieuw wapen en vier enhancement packs.

 • ‘Legend of the Mammoth” missies: Tot wel 45 minuten aan extra gameplay waarin je de unieke kans krijgt om als het grootste beest uit Oros te spelen: de machtige mammoet! Dender over je vijanden heen en bescherm je kudde tegen andere beesten… en de mens natuurlijk.
 • Een nieuw wapen, de Blood Shasti Club: een knuppel van bot, besmeurd met bloed en ooit het eigendom van Ull, de gevreesde leider van de Udam. Een onbreekbaar wapen waar zelfs het vuur geen vat op heeft.
 • Vier enhancement packs die je als een van de eersten toegang geven tot zeldzame hulpmiddelen en unieke mogelijkheden om te customizen.

Pre-order je de standaard game, dan heb je ook toegang tot de  ‘Legend of the Mammoth’ missies.

Afgelopen nacht ging tijdens de Video Game Awards in Los Angeles de ‘Beast Master Trailer’ in première, waarbij in een gloednieuwe feature van de game werd getoond. Je zult in Far Cry Primal namelijk de mogelijkheid hebben om wilde beesten te temmen en aan jouw zijde te laten vechten. Neem gerust zelf een kijkje in onderstaande:

Het nieuwste deel uit de veelgeprezen game-serie is vanaf 23 februari 2016 verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Op 1 maart 2016 verschijnt de game ook voor Windows PC, iets later dan gepland.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden