Gaming Nieuws PS4 Xbox One

Final Fantasy Type-0 HD heeft releasedatum beet

Een nieuw type Final Fantasy voor een nieuwe generatie spelconsoles wordt op 20 maart uitgebracht. Final Fantasy Type-0 HD biedt een fascinerende wereld, gedenkwaardige personages en de productiewaarde waarom de serie bekendstaat, samen met hoogwaardige gameplay en een verhaalvertelling die recht doet aan de franchise.

Stort je in de strijd als Class Zero, een groep studenten aan een militaire elite-academie, terwijl het land wordt aangevallen door een agressief naburig rijk. In de meedogenloze en aangrijpende strijd die volgt, moet je talloze sterke magische spreuken en gevechtsmogelijkheden gebruiken met een nieuw en spannend vechtsysteem, om het rijk te verslaan en de geheimen achter de oorlog te onthullen.

Final Fantasy Type-0 HD bevat tevens een exclusieve, speelbare demo van de langverwachte Final Fantasy XV-game met de naam Final Fantasy XV – Episode Duscae, verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Een voucher voor het downloaden van de demo wordt meegeleverd in de verpakking.

De demo, die standaard bij de eerste oplage van alle edities van Final Fantasy Type-0 HD zit (standaard editie, limited edition en collector’s edition) is speelbaar vanaf de dag van release: 20 maart 2015.

Kenmerken:

  • High definition graphics: De wereld van Orience wordt tot leven gebracht met rijke en levendige details en schitterende opnieuw gerenderde HD-beelden voor moderne consoles.
  • Configureerbare reisgezelschappen: Bestuur een van de 14 speelbare leden van Class Zero, elk met unieke wapens, vaardigheden en vechtstijlen.
  • Gevechten die ertoe doen: een bloederig, dynamisch vechtsysteem waarbij elke aanval het gewicht van sterfelijkheid draagt; betreed een wereld waarin een normale vuurspreuk tegenstanders tot as reduceert en het dodelijke Killsight iemand meteen ombrengt.
  • Een nieuwe manier waarop Final Fantasy-verhalen worden verteld: Grimmig, emotioneel en meeslepend – het verhaal werpt een nieuw licht op jonge helden die moeten leven met beslissingen die het verschil maken tussen leven en dood, en de opkomst en val van naties.

6f9c63f5-3915-4112-8777-f09304eff2fb da593517-5a7a-426e-a640-29903739d23a

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden