Thema Zavvi ZBOX Maart bekendgemaakt

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

De Zavvi ZBOX zal je wellicht niet bekend in de oren klinken, maar de ‘mystery boxes’ zijn bezig aan een serieuze opmars. Het principe is ongeveer hetzelfde als het Amerikaanse (en razendpopulaire) LootCrate, waarbij je voor een bepaald bedrag een doos toegestuurd krijgt met een aantal willekeurige items van een bepaald thema. Wel is het zo dat het totaalbedrag van deze spulletjes het aankoopbedrag van de doos zelf ruimschoots overschrijdt.

In maart heeft de ZBOX het thema ‘Retro’ meegekregen, ideaal dus voor de nostalgische gamers onder ons. Historische gamingfiguren als Pac-Man en Sonic krijgen dus een prominent plaatsje in de mystery box van de maand. Naast een aantal gadgets, hebbedingetjes en spulletjes zit er ook altijd een T-Shirt in de doos, die deze maand exclusief is ontworpen voor de ZBOX.

Lijkt zo’n Retro ZBOX je wel wat? Pre-order dan hier, want de oplage is vrij gelimiteerd.

Leave a Comment