Gadgets Gaming

Thema Zavvi ZBOX Maart bekendgemaakt

De Zavvi ZBOX zal je wellicht niet bekend in de oren klinken, maar de ‘mystery boxes’ zijn bezig aan een serieuze opmars. Het principe is ongeveer hetzelfde als het Amerikaanse (en razendpopulaire) LootCrate, waarbij je voor een bepaald bedrag een doos toegestuurd krijgt met een aantal willekeurige items van een bepaald thema. Wel is het zo dat het totaalbedrag van deze spulletjes het aankoopbedrag van de doos zelf ruimschoots overschrijdt.

In maart heeft de ZBOX het thema ‘Retro’ meegekregen, ideaal dus voor de nostalgische gamers onder ons. Historische gamingfiguren als Pac-Man en Sonic krijgen dus een prominent plaatsje in de mystery box van de maand. Naast een aantal gadgets, hebbedingetjes en spulletjes zit er ook altijd een T-Shirt in de doos, die deze maand exclusief is ontworpen voor de ZBOX.

Lijkt zo’n Retro ZBOX je wel wat? Pre-order dan hier, want de oplage is vrij gelimiteerd.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden