Android Featured Gaming iOS Mobile Nieuws

Grote update voor Assassin’s Creed Pirates

Assassin’s Creed Pirates, de mobiele game gebaseerd op de zeegevechten van Assassin’s Creed IV: Black Flag, krijgt een eerste grote update.

177811

Met deze update, die elke plunderende piraat tevreden stelt, krijgen spelers toegang tot een nieuwe map vol prachtige, pittoreske ontdekkingen. Ze klimmen aan boord voor een nieuwe verhaalmissie en wel 10 zijmissies om schatten te zoeken, schepen vrij te spelen en te tonen wat ze waard zijn op zee. 

 

De moeilijkheid is ook opgedreven om doorgewinterde piraten uit te dagen. Nassau, de nieuwe map, wordt het meest uitdagende speelgebied tot nu toe en dankzij nieuwe verdedigings- en ontwijkmechanismen kunnen spelers nu kanonskogels vernietigen tijdens hun vlucht. Ook hebben ze nu meer mogelijkheden om de tegenaanval in te zetten. Zelfs de meest ervaren zeerotten zullen hun gezondheidsmeter in de gaten moeten houden.

 

Spelers moeten ook niet langer doorgaan als eenzame zielen op zee. De nieuwe sociale feature laat spelers toe om hun vrienden en vijanden te zien, en zich met hen te vergelijken tijdens hun zoektocht naar de vermiste schat van La Buse.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden