Grote update voor Assassin’s Creed Pirates

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Assassin’s Creed Pirates, de mobiele game gebaseerd op de zeegevechten van Assassin’s Creed IV: Black Flag, krijgt een eerste grote update.

177811

Met deze update, die elke plunderende piraat tevreden stelt, krijgen spelers toegang tot een nieuwe map vol prachtige, pittoreske ontdekkingen. Ze klimmen aan boord voor een nieuwe verhaalmissie en wel 10 zijmissies om schatten te zoeken, schepen vrij te spelen en te tonen wat ze waard zijn op zee. 

 

De moeilijkheid is ook opgedreven om doorgewinterde piraten uit te dagen. Nassau, de nieuwe map, wordt het meest uitdagende speelgebied tot nu toe en dankzij nieuwe verdedigings- en ontwijkmechanismen kunnen spelers nu kanonskogels vernietigen tijdens hun vlucht. Ook hebben ze nu meer mogelijkheden om de tegenaanval in te zetten. Zelfs de meest ervaren zeerotten zullen hun gezondheidsmeter in de gaten moeten houden.

 

Spelers moeten ook niet langer doorgaan als eenzame zielen op zee. De nieuwe sociale feature laat spelers toe om hun vrienden en vijanden te zien, en zich met hen te vergelijken tijdens hun zoektocht naar de vermiste schat van La Buse.

Leave a Comment