Gaming Nieuws PS4 Xbox One

Skyrim binnenkort naar PS4 en XOne? – Update

De geruchtenmolen doet de ronde dat The Elder Scrolls V: Skyrim zal verschijnen op de next-gen consoles. Op de website van Bethesda staat namelijk dat de game ook gepland staat voor PS4 en Xbox One.

Intussen is de melding van een eventuele release naar next-gen verdwenen, maar we hebben wel nog een screenshotje.

eb9fc8406397d368468d2368ab9af91d

Een Skyrim-port naar Xbox One en PlayStation 4 lijkt zeker een reële mogelijkheid, en de open world game zou zeker gebruik kunnen maken van de krachtigere performance van next-gen toestellen. Square Enix doet net hetzelfde met een aangepaste ‘Definitive Edition‘ van Tomb Raider.

Update: De vermelding voor PS4 en Xbox One was een bug, aldus een medewerker van Bethesda op Twitter. Hoogstwaarschijnlijk zullen we Skyrim dus niet kunnen spelen op een next-gen toestel.

Naamloos

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden