Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Guns, Gore & Cannoli verschijnt als eerste Belgische game op Xbox One

Crazy Monkey Studio, de ontwikkelaars van het eerder uitgebrachte Guns, Gore & Cannoli zorgen voor een Belgische primeur. De game maakt namelijk z’n opwachting op de Xbox One en is daarmee de eerste game van Belgische bodem die de digitale winkelrekken van de Xbox One binnenkomt.

De komische actie-gangstergame heeft ook een releasedatum gekregen voor lancering in het groene kamp, vanaf 25 september kunnen we ermee aan de slag. Een PlayStation 4 versie zal binnenkort verschijnen, deze is momenteel nog in certificering.

Bovenop de originele versie waar je het verhaal kan spelen, alleen of samen met 3 vrienden, kan de speler nu ook nog tussen 13 extra skins kiezen.  Dit niet enkel voor de Campaign mode maar ook voor de speciaal toegevoegde nieuwe Versus mode. Versus is nog actievoller, heeft 7 nieuwe battle-arena’s en en speciaal ontworpen AI. Je kan het tegen 3 vrienden opnemen of tegen de AI. De releasetrailer van het spel vind je hieronder.

92EZROGgSMxsCRFPmctnucAIYAJFAmaeBcpEbrd7BDr75D4OmAuszVh0eFYD821aj4pX95JMqh1HyI17aBWAbsqg_omcj13D80CVl7qDhgv2oZyO6aY0H008ZRJrJ2pjVsnrjovI

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden