Gaming Mobile Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Heroes: Reborn televisieserie krijgt twee games

De serie Heroes verscheen een aantal jaren geleden op de televisie maar kon niet echt rekenen op het gehoopt succes, maar van de televisieserie komt binnenkort een reboot in de vorm van Heroes: Reborn. De nieuwe adapatie met onder andere Zachary Levi krijgt ook twee games in de familie.

Gemini zal naar alle waarschijnlijkheid een PC en Console game zijn waarin je speelt als de tijdreizende Cassandra die bovendien over aardige telekinetische krachten beschikt. De game is First Person, wordt gemaakt in Unreal Engine 4 en zal een prijskaartje van twintig euro meekrijgen. Dan komt er ook nog Enigma, een mobiele variant met een lichter prijskaartje. De trailer van Heroes Reborn: Gemini vind je hieronder.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden