Homeworld Remastered Collection krijgt retailrelease

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Homeworld Remastered Collection is vanaf 7 mei 2015 overal verkrijgbaar voor Windows PC.

In samenwerking met de originele makers en de steun van de gepassioneerde fans, brengen Ubisoft en Gearbox Software één van de meest iconische real-time strategie games aller tijden uit, voor gamers van nu.

De Homeworld Remastered Collection was voorheen enkel digitaal verkrijgbaar en bevat Homeworld en Homeworld 2. Beide games zijn tot in het kleinste detail remastered door Gearbox Software met hoge resolutie texturen en 3D-modellen, nieuwe grafische effecten, 4K resolutie-ondersteuning en meer, in samenwerking met de belangrijkste leden van het originele ontwikkelingsteam.

Als gratis bonus bevat de Homeworld Remastered Collection ook de originele versies van Homeworld en Homeworld 2 met compatibiliteits-updates. Iedereen die de Homeworld Remastered Collection aanschaft krijg ook gratis toegang tot deHomeworld Remastered Steam Multiplayer Beta. Andere extra’s zijn digitale versies van de Homeworld Remastered Soundtrack, Homeworld 2 Remastered Soundtrack en een digitaal artbook.

unnamed

Leave a Comment