Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Star Wars Battlefront helemaal uit de doeken gedaan

Eindelijk is het zover! De releasetrailer voor de reboot van Star Wars: Battlefront werd zonet vrijgegeven. Naast de trailer kennen we ook nog een releasedatum voor de game: Battlefront zal in Europa op 20 november in de winkelrekken liggen. Een echte gameplaytrailer was het nog niet, maar de getoonde beelden zijn wel in-engine.

Verder werd bekendgemaakt dat de game niet zomaar ‘Battlefield 4 met een Star Wars skin’ is. Er zouden 40 spelers ondersteund worden in multiplayer matches, en ook Jedi’s en Sith Lords zullen speelbaar zijn. De game zal zich voornamelijk afspelen tijdens de originele trilogie, hoewel ook wat content gepland staat voor Star Wars: The Force Awakens, de zevende film die in december verschijnt. Dit zal gebeuren middels een gratis DLC-pakketje.

0d5379a10f27b97f2a193dfb813b43a5 1bbb5604c2e0969fbae090edefa2fd5a

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

0 Comments

  1. Avatar

    Mike de Laet

    April 17, 2015

    Die trailer ziet er toch goed uit… Hopelijk de echte graphics ook

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden