Gaming iOS Mobile

LEGO Star Wars: Microfighters vliegt de App Store binnen

TT Games, LucasArts en The LEGO Group kondigen vandaag de release van LEGO® Star Wars™: Microfighters aan voor iPhone, iPad en iPod touch. De game is vanaf nu beschikbaar in de App Store en brengt de ruimte- en grondgevechten van de ‘Clone Wars’ en ‘Galactic Civil War’ binnen handbereik. Spelers kunnen vliegen voor de ‘Rebellion’ en ‘Galactic Republic’ of de duistere kant verkiezen en spelen als de ‘Empire’ en ‘Separatists’.

LEGO® Star Wars™: Microfighters voor iOS biedt spelers de mogelijkheid alle zes de Star Wars Microfighters te besturen om vijanden op te blazen, terreinen te vernietigen, studs te verzamelen en de Melkweg te overheersen. Kies uit een leger iconische Microfighters, zoals de X-Wing, Star Destroyer, TIE Fighter, Droid ATT, Clone Tank of het snelste schip van het heelal; de Millennium Falcon die onder commando staat van de geliefde Han Solo. Verspreid over vier bekende planeten, Endor, Yavin, Hoth en Geonosis, beleven spelers 18 levels boordevol actie. In deze downloadable app nemen spelers het op tegen meer dan 35 vijanden.

De game is nu verkrijgbaar voor €0,89 in de App Store op de iPad, iPhone en iPod Touch via onderstaande knop.

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden