Android Featured Smartphones en Tablets Tech Tech Nieuws

Lenovo introduceert Yoga Tablet 10HD+

Elektronicafabrikant Lenovo introduceert een nieuwe tablet in de Yoga-reeks. Zoals de naam al doet vermoeden beschikt de Yoga Tablet 10HD+ over een 10 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 op 1200 en dus een 16:10 beeldverhouding.

Verder beschikt de Yoga Tablet 10HD+ over een Snapdragon 400 quadcore soc met een kloksnelheid van 1,6 GHz. Het toestel beschikt tevens over 2GB RAM-geheugen en een 8-megapixelcamera.

Kenmerkend aan de Yoga-reeks is de uitmuntende batterijduur: de tablet moet ongeveer 18 uur lang meegaan, dat is bijna het dubbele als een iPad Air. De tablet van Lenovo kan ook in allerlei posities gezet worden.

Lenovo levert de Yoga Tablet 10HD+ met Android 4.3, maar belooft een snelle update naar Android 4.4 KitKat. Bovendien krijgt de tablet een aantal voorgeïnstalleerde anti-virus en anti-malware apps. De Yoga Tablet 10HD+ zal $350 kosten.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden