Lenovo introduceert Yoga Tablet 10HD+

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Elektronicafabrikant Lenovo introduceert een nieuwe tablet in de Yoga-reeks. Zoals de naam al doet vermoeden beschikt de Yoga Tablet 10HD+ over een 10 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 op 1200 en dus een 16:10 beeldverhouding.

Verder beschikt de Yoga Tablet 10HD+ over een Snapdragon 400 quadcore soc met een kloksnelheid van 1,6 GHz. Het toestel beschikt tevens over 2GB RAM-geheugen en een 8-megapixelcamera.

Kenmerkend aan de Yoga-reeks is de uitmuntende batterijduur: de tablet moet ongeveer 18 uur lang meegaan, dat is bijna het dubbele als een iPad Air. De tablet van Lenovo kan ook in allerlei posities gezet worden.

Lenovo levert de Yoga Tablet 10HD+ met Android 4.3, maar belooft een snelle update naar Android 4.4 KitKat. Bovendien krijgt de tablet een aantal voorgeïnstalleerde anti-virus en anti-malware apps. De Yoga Tablet 10HD+ zal $350 kosten.

Leave a Comment