Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Maak kennis met Assassin’s Creed Syndicate

Ubisoft heeft vandaag het nieuwste deel in de Assassin’s Creed franchise aangekondigd en tevens voorgesteld met een aantal trailers. De nieuwe gaat Syndicate heten en zal vanaf 23 oktober beschikbaar zijn voor PS4, Xbox One en PC. Ubisoft stuurde ons volgend persbericht toe:

De epische singleplayer-ervaring van Assassin’s Creed Syndicate speelt zich af in het Londen van 1868. De Industriële Revolutie beleeft zijn hoogtijdagen en zorgt voor grote veranderingen in de levens van miljoenen mensen. Veranderingen die zonder technologie ondenkbaar zouden zijn. De kloof tussen arm en rijk wordt aanzienlijk groter tijdens deze periode. De hogere klassen hebben stemrecht en heersen over de stad terwijl het lot van de lagere klassen niets anders was dan hard werken en jong sterven. Om te overleven bundelden zij hun krachten in de onderwereld en vormden zij daar een nieuw soort familie: bendes.

Als speler kruip je in de huid van Jacob Frye, een vastberaden, vurige en rebelse leider van een ondergrondse bende. Ook speel je als Evie, Jacobs tweelingzus en een absolute meesteres in stealth. Samen bestrijden ze rivalen, rijken en Tempeliers om zo het volk van armoede en corruptie te bevrijden en de controle over Londen terug te krijgen. 

In Assassin’s Creed Syndicate verken je de grootste, meest moderne open-wereld stad ooit gemaakt in een Assassin’s Creed game. Het vechten is bruter dan ooit wanneer je het opneemt tegen rivaliserende bendes en je invloed in Londen verder uitbreidt. Je maakt gebruik van nieuwe wapens waaronder een boksbeugel, een kukri mes, een revolver en de Assassin handschoen. Assassin’s Creed Syndicate bevat ook innovatieve navigatie en transportmethodes om de open wereld te verkennen, zoals een touwpistool om grote gebouwen op te stormen, snel van dak naar dak te bewegen of sluipmoorden vanuit de lucht uit te voeren. Verder heb je nog koetsen en treinen waar je op kan free-runnen, vijanden mee kan opsporen of kan gebruiken om te ontsnappen na een gewaagde overval. 

“De mogelijkheid om een ondergrondse bende te leiden en gebruik te maken van moderne tools om een gedetailleerd Londen te verkennen is wat deze game bijzonder maakt,” aldus Marc-Alexis Côté, Creative Director bij Ubisoft. “Assassin’s Creed Syndicate is al meer dan twee jaar in ontwikkeling en we weten zeker dat deze nieuwe, moderne setting en levendige open wereld zowel Assassin’s Creed fans als nieuwkomers blij gaat maken.”

unnamed

ACS_Screen_Assassination_wm_20150512_1830cet_1431442535 ACS_Screen_ThamesRiver_wm_20150512_1830cet_1431442544

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden